В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста
Гост |
#3762014-04-17 17:29Подкрепям Ви от все сърце заради справедливостта |
Р.С |
#377 Re re re2014-04-17 19:58От достоверен източник знам за педофилските страсти на тези тримата...как ви се вижда това-"13 годишно момиче с мъж на 30"???И до ден днешен тези добри душици се гаврят и докосват и какво ли още не толкова малки деца...толкова е гнусно!!!А те са тръгнали да наказват Ники затова че е задяваш онази малка лигава пачавра!Страшно съм възмутена за случилото се!Няма как това да е правилно!Всичко е платено и подновено... Говорили сме си няколко пъти с Ники.Не го познавам толкова добре че да го коментирам но щом само няколко разговаря са ми оставили добро впечатление,има ли смисъл да говориме?Смяхме се.Той ме бъзикаше за минало време когато сме се виждали.Даже последния ни разговор беше във фейсбук преди около година...Изключително красив мъже беше.Доста забавен и усмихнат.Никога няма да го забравя! Чудя се ако беше такъв изрод както го описват доста хора,защо мен не ме е тормозил бе?Защо мене не ме е насилвал или бил или квото и да е било?А е имал възможност и то много много пъти...Ще ви кажа защо!Защото той не беше такъв!Може да е бил други хора,не го изключвам а и не съм му светила на главата така ме не знам какво точно е вършил за работа,но не ме и вълнува!За мен е важно какъв е бил с мен!А с мен беше добър,забавен!Нищо лошо не мога да кажа за него.Мършите които е тормозил дами са му се бутали в ръцете,и след това са се правило на недостъпни!Познавам такива долни пачаври от Дупница...И Владимира я познавам!Тежката жена с лекото държание...Селянка мръсна!Кой я знае какви номера му в въртяла...Тя е една малка лигава,мислеща се за много нещо пикла...която не знае пика ли и се,ебе ли и се!!! Да попита дядо си и чичо си и баща си също,да и дадат малко уроци по любов и наркотици...Боклуци долни!Убиха милото момче!Има Бог и той гледа! Ще има и справедливост! Почивай в мир НИКИ! |
Н.Захариева |
#3782014-04-17 20:10Съчиних този текст,който посвещавам на съпругата на Ники и на самия Ники! "1.Камбана тъжна биеше щом тя погреба любовта си, далече всеки ще чуе че бе от НЕГО защитена.. сега във нейните очи ще виждат всички как тя страда.Няма,няма и мечти някой ги уби. 2.Не й остана и сърце,как да живее с болката?!И лъчезарното й лице се състари от мъката. В радост и беди,той над нея бди." |
Гост |
#3792014-04-18 07:52ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ, КРЪВ ЗА КРЪВ ..... |
Гост |
#3802014-04-18 20:09Mайки сме,коментара е излишен |
Няма значение |
#381 Re: Re:2014-04-18 21:59Никой не яде бои без причина миличка! |
Shenici |
#382 Тема2014-04-19 17:23Ymrq 4ovek koito imashe zlatno bade6te. Moje she da diga 4yvali dalgi godini bez da se napragq. Zna4i tapak koito nz koga da spre da se bie za da si spasi jivota s pravo e martaf.... MEdali trqbva da se dadat na Karastoqnovi |
You're my river |
#3832014-04-20 02:00Всички ние,които обичаме Ники, усещаме вътре в сърцето си, че той е жив и че ние продължаваме да го обичаме.Това е нещо страхотно хубаво , въпреки голямото съжаление, което изпитваме,че не сме били в момента ,в който е бил нападнат близо до него,за да го защитим и да предотвратим това нелепо убийство.Ние изпитваме едно невероятно топло чувство в сърцето и сякаш той гледа с прекрасните си очи и се усмихва,когато ние се усмихваме и мислим за него с голяма любов.За любовта няма граници и тя преминава от един свят в друг и всички ние ,които носим любовта в сърцата си един към друг, нищо не е в състояние да ни раздели...Ники е по-близо от всякога до нашите сърца и ние един ден със сигурност ще се срещнем в света на Духа,защото за любовта няма време и пространство,тя е вечна и ни свързва завинаги...Вътре в душата ,в нашето духовно тяло ние продължаваме да бъдем свързани с хората преминали от другата страна на света и всяко чувство на любов се възприема от починалия,а и ние които сме все още от тази страна,дълбоко в себе си ги усещаме като ефирни мисли и чувства. И сега обичта ми се моли за теб светла душа ,за тебе се моля преятелю вечен и тъй да намериш и ведро и леко своя път в светлината към съвършенство сияйно във вечния Дух,о ти който обичаме с цялата си любов и преди и сега! |
Гост |
#3842014-04-21 11:38...................... |
Гост |
#385 Мария2014-04-21 16:57Подкрепям тази инициатива, тъй като имам загубен близък приятел по същият нелеп начин, а хората, извършили ужасното деяние срещу него все още не са получили наказанието си. Подкрепям го и заради погубената млада душа, какъвто бе и моят приятел, само на 25. Подкрепям го и заради опечалените близки и приятели, който никога няма да бъдат същите и няма да намерят покой до края на дните си. Безкрайно съжалявам. Дано справедливостта възтържествува!! |
В памет на Ники |
#386 В памет на Ники2014-04-22 10:36Споделяйте петицията и нека на стените на всички 1800 души, които са се подписали-бъде публикувана! http://www.peticiq.com/80131 |
мадлен |
#387 Re:2014-04-22 11:27Това е въпрос на принципи,никои не бог никои нчма право да отнема човешки живот!Какъв толко е бил Николай!Всеки прави грешки,хора сме!Дори и наистина да е бил хората и да ги е пребивал не им е отнел живота!Жалко е толкова младо в разцвета на силите си момче,тепърва е имал да вземе още мн. от живота !Наистина |
Гост |
#3882014-04-22 12:34Нека има справедливост! |
Гост |
#3892014-04-22 14:06neka da vaztarjestvuva istinata i nai posle da progledne tazi darjava i bezzakonieto v neja! |
Почивай в мир, Николайчо |
#390 време за справедливост2014-04-22 17:39Познавах Николай и мога да кажа, че беше най-точният човек. Никой не е Бог да отнема живот.Дано убийците бъдат на мястото си съвсем скоро..........в затвора! |
Гост |
#3912014-04-22 20:18tva e nelepo za poreden pat se obejdavam 4e nqmame zakoni |
Гост |
#3922014-04-23 11:53Хора, подписвайте ! Ако утре Вашият син бъде жертва, заради някоя разглезена пикла, пак ли ще стоите безучастни ? |
Гост |
#3932014-04-23 21:46Obicham te Niki - dano skoro si poluchat zaslujenoto dojivoten zatvor . Pochivai v mir milo momchence . |
Гост |
#3942014-04-24 08:40Наказание според престъплението,а не според други измислени критерии!!! |
friend |
#3952014-04-24 09:38Добър или лош мафиот или не никой не заслужава такава смърт,всеки трябва да плати за това което е сторил,жалко е защото тово нямя да върне никого.PS престанете да плюете зли езици |
Гост |
#3962014-04-24 11:35За някои лош, за някои добър той не заслужаваше такава съдба. |
Гост |
#3972014-04-25 05:39.... |
Гост |
#3982014-04-25 07:00 Моля представителите на властта , така наречената Прокуратура, незабавно да върнат убийците на Николай Радев в ареста. Не желаем да се разхождат сред нас докато не приключи разследването. Мили хора, мили майки, мили бащи, братя,... |
Гост |
#3992014-04-25 08:07Nezabavna dojivotna prisada |
!!! |
#4002014-04-25 08:40Какъвто и да е бил Николай има кой да го съди и има място където би могъл да бъде, но това не е гроба . Още повече, че Карастоянови, не са по- свестни от него, не стария, не синовете му . А Владимира “горкото“,“скромно“ момиченце, сигурно Николай е ходил да я дърпа и задява в къщи, та са действали при неизбежна самоотбрана а ? Като не е искала да го среща, какво е търсила на място където има голяма вероятност да го види, от толкова заведения в Дупница точно там ли е трябвало да ходи тя ? Дано само парите и връзките на Карастоянови, не им помогнат да се измъкнат за пореден път ! |
|
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
Петиция за искане за извънреден Конвергентен доклад
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Подписка в подкрепа на искане за налагане на мораториум
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Подписка срещу тероризирането с пиратки и бомбички в гр. Пловдив
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА И СПИРАНЕ НА НЕПРАВОМЕРНОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ФИЛМА „ДЯВОЛСКИ ИГРИ“ ("Колело към рая")
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да върнем истинския глас на навигацията на Google!
27642 Създадено: 2025-01-14
Петиция за искане за извънреден Конвергентен доклад
3682 Създадено: 2025-01-31
ЗА запазването на нощния транспорт в София и откриването на нощна линия до Летище София!
9996 Създадено: 2025-01-19
Да спасим от унищожение заради корупция десетки редки дървета Гинко билоба в Поморие!
756 Създадено: 2025-01-31
ПРОТИВ ЗАПОВЕДТА НА УПРАВИТЕЛЯ НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР – ВЪРШЕЦ
639 Създадено: 2025-02-03
Таван на банковите такси
958 Създадено: 2025-01-27
Забрана за преминаване на тежкотоварни и извънгабаритни техники в кв. Виница
440 Създадено: 2025-02-03
СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА И СПИРАНЕ НА НЕПРАВОМЕРНОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ФИЛМА „ДЯВОЛСКИ ИГРИ“ ("Колело към рая")
2710 Създадено: 2025-01-23
Против извършваното погазване на ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
316 Създадено: 2025-02-03
Срещу застрояването на "Балкантон"
244 Създадено: 2025-02-05
Да паркираме правилно в София!
403 Създадено: 2025-01-22
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
13115 Създадено: 2024-10-12
За осъждане на насилствената македонизация и асимилация на българите в Пиринския край и бивша Югославия
175 Създадено: 2025-02-02
За промяна на всички нормативни документи свързани с овладяване популацията на бездомните кучета в България
153 Създадено: 2025-02-04
Петиция за осигуряване на редовен, безопасен и качествен транспорт от БДЖ - Искърско дефиле
160 Създадено: 2025-01-29
Да запазим Боров парк цял!
140 Създадено: 2025-02-01
Петиция за оптимизиране на броя на учебните часове
894 Създадено: 2025-01-22
Гражданска инициатива за издигане на Методи Лалов(Metodi Lalov) за главен прокурор на Република България!
438 Създадено: 2025-01-22
ПОДКРЕПА ЗА ДОЦЕНТ СТЕФАН ДЕЧЕВ
278 Създадено: 2024-12-23
ДА СПРЕМ ОПИТИТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И МОНОПОЛ НА БРАНШ „НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“ ОТ ГРУПА ЛИЦА
418 Създадено: 2025-01-21