СРЕЩУ ИЗБИВАНЕТО НА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ В ТУРЦИЯ

Настоящата петиция е срещу безумието в съседна Турция - масово избиване на бездомните животни след узаконяване на евтаназията. Предполага се, ще бъдат избити над 4 000 000 животни.

Петицията има за цел да ангажира държавната власт в България в лицето на премиера да използва всички дадени му от закона и дипломацията правомощия и да положи усилия за спирането на това безумие.

Разчитаме възможно най-бързо да бъдат събрани  достатъчно подписи, които да бъдат аргумент за обосноваване изразяване на отношение от нашата държава към проблем на съседна държава, който формално  се определя като "вътрешен".

Разчитаме на активно споделяне и популяризиране на настоящата петиция и във възможно най-кратки срокове  същата да бъде представена на премиера на РБългария.

ДО
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ОТНОСНО:
МАСОВОТО ИЗБИВАНЕ НА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА В ТУРЦИЯ

Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Настоящата петиция е израз на протеста ни срещу случващото се в Турция - брутално масово се убиват бездомни кучета. Предполага се, че ще бъдат убити над 4 милиона животни! Това се случва след узаконяване на евтаназията от турските власти.

Г-н Министър-председател,

Обръщаме се към Вас с молба, настойчива молба, да направите необходимото за провеждането на разговор с Президента на Турция г-н Ердоган за цивилизовано хуманно решаване на въпроса с бездомните кучета в Турция. Казваме въпроса, а не проблема, защото проблемът е следствието, резултата от адекватността и разума в неговото решаване от държавата в лицето на нейните органи на всички нива. Животните не са виновни и не трябва да плащат с живота си безотговорността (човешка и институционална) на тези, които са довели до създаването му.
Настоятелно Ви молим да предприемете всички възможни и допустими от закона действия за разговор с г-н Ердоган!
Говорим за хуманност и ефикасно решаване на въпроса, за резултатност. Избиването няма да го постигне, напротив - ще е предпоставка за много по-бързото възпроизвеждане на оцелелите животни.
Знаете, че и СЗОрганизация е категорична, че само кастрацията е решението на проблема.

Г-н Министър-председател,

Направете възможното според правомощията Ви съгласно закона и дипромацията да съдействате за спирането на това безумие!!!

Вярваме и се надяваме да не останете безучастен към идеята и целта на настоящата петиция.

Благодарим Ви за съпричастността!


Катя Петрова Василева    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Катя Петрова Василева ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...