20 000 за предприемчив безработен? Да, ама не!
Quoted post
Гост |
#82012-03-30 16:42Ей, омръзна ми всеки чел, не дочел, разбарл, че ЕС дава по някое евро да стартираш собствен бизнес и започва да си задава безумните въпроси, на които отдавна има отговори на официалната страница на АЗ, ама ние сме си така... Хора, четете повече и се информирайте от повече източници. Повечето въпроси в петицията са изяснени още от стартирането на програмата. Не разбирам защо мислите, че ни управляват някакви дебили и недорасляци, които не са изяснили поне основните въпроси? Спрете я тази петиция, защото сте смешни и губите времето и заблуждавате хората! На всички пожелавам успех, а който иска да направи бизнес наистина - има и други програми и това правителство с АЗ подпомагат и по други начини стартиращи бизнеси. Просто потърсете си информацията или 'дето се казва напишете си домашното! |
Отговори
varna |
#9 Re:2012-03-30 17:38:09Това въобще не е вярно, че повечето въпроси са изяснени от самото начало! Вместо да вникнете в проблема, явно предпочитате да създавате представа, която няма нищо общо с действителността. Указанията, в които се дава някаква информация, бяха официално обявени едва наскоро. Дотогава се разчиташе само на медийни публикации, които какъв източник са, а и да не коментираме колко достоверен в случая, които освен всичко друго често и взаимно си противоречаха. Когато има игра, има и правила, това трябва да е ясно от самото начало за всички участници. А няма да ви казвам на нашите въпроси как нито веднъж не беше даден конкретен отговор. И след тези указания обаче още много въпроси висят, но вас явно това не ви касае или пък просто си нямате работа... По тази програма това не е така, както твърдите, няма правила все още ясни, още се подготвят великите на АЗ насоки по компонент 2, не е така и по други програми, в които някои са видяли възможност, айде да не си говорим празни приказки. Има много засегнати. Кога и по коя по-конкретно вие лично се убедихте в обратното? И тук, ако не сте прочели внимателно, има още един сериозен проблем - държавата иска хилядите, които ще кандидатстват да разкрият първо фирмите си, а после да чакат да ги огрее шанса евентуално, като се има предвид, че безработни трябва да стоят до 2014, за да се случи това. И после, ако не са сред избраните, да отидат и чинно и послушно да си закрият фирмите. Това е много обосновано и наложително, нали? Естествено, държавния бюджет ни очаква с нетърпение, а защо не, като има хора, които на всичко са съгласни, така и ще бъде. Ама чакаме да ни обяснят така подробно кое точно така го изисква да бъде и защо не може въобще, по никакъв повод да се говори безработните да открият фирмите си, след като се разбере дали имат зелена светлина на своя бизнес-проект?! Що се отнася до това дали ни управляват "дебили и недорасляци" - явно и малка идея нямате колко по-зле е положението. Ваш проблем. Петицията продължава! |
pan |
#11 Re:2012-03-31 10:35:37Според това ,което сте написали Вие сте чел недочел и въобще нищо не разбрал.Като Ви е всичко ясно напишете ,за да ни го обясните и на нас недочелите.Кажете ни по кои програми има някакво развитие? Ходили ли сте някога в АЗ и искали ли сте някаква информация ? От една година съм на борсата и винаги ходя с точно формулирани и точни въпроси , които задавам , след като съм изчела всички публикации в сайта на АЗ . Какви отговори получавам - никой нищо не знае, никой нищо не може да обясни без да се допита до някой друг ит. н. и т. н. По тази програма се регистрирах , след като изслушах служителката на АЗ да ми обяснява 10 минути колко е несигурна тая програма и , че това , което се говори по медиите е нещо невярно. Не се изказвайте за неща , от които не се интересувате .Тук не е Вашето място. Тук сме само безработни , които си имаме някаква гледна точка. Вие си стойте на Вашето място , което явно не е тук.
|
Гост |
#13 Re:2012-03-31 18:27:33Явно, нито се числите към безработните, нито ви се налага да стартирате собствен бизнес, без собствен капитал.Нито пък сте наясно от собствен опит с програмата, т.е. участвайки в нея.Иначе щяхте да знаете, че служителите в АЗ, са по неинформирани и от нас. Интересно, чие време губим все пак ? |
Благоевград |
#71 Re:2012-04-12 11:54:32Изобщо не са изяснени явно ти не си от заинтересованите и въобще не си в час с нещата . В АЗ няколко пъти пишат едно и също под различна форма и пак няма така ОЧАКВАНИТЕ ОТ ВСИЧКИ НАСОКИ - това означава ,че без насоки нищо не е ясно защото именно там пише онези малки подробности ,които са много важни за да си направим бизнес проектите. И не ми стана ясно къде я прочете важната информация ,че си по напред с домашното от всички? |
Гост |
#80 Re:2012-04-17 07:38:27#8: - За какъв отговор пишеш,който и да си.Та в самото бюро по труда вдигат рамене,хора които трябва да са компетентни и да обясняват.
|
Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)
2012-04-25 21:30:16- Date of removal: 2012-04-25
- Причина за премахване:
Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)
2012-05-28 18:53:51- Date of removal: 2012-05-28
- Причина за премахване:
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
За ефективна присъда за насилника на Джеси - Стоил Георгиев!!!
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Подписка против касирането на епархийския избор на кандидати за Сливенски митрополит
ОТВОРЕНО ПИСМО – ВЪЗВАНИЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КАНОНИЧНАТА СЪБОРНОСТ НА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
ДА ПОДКРЕПИМ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК!
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
ПОДПИСКА в подкрепа на ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ и блокада на главен път Бяла-Попово в срок: безсрочен
3632 Създадено: 2024-11-09
Петиция за касиране на парламентарните избори от 27 октомври 2024 г. в България
2957 Създадено: 2024-10-30
Решаване на проблема с водата в гр. Шумен
2365 Създадено: 2024-11-05
ПЕТИЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО БИОЛОГИЧНО ЖИВОТНОВЪДСТВО
11247 Създадено: 2024-06-24
ВТОРА КАТЕГОРИЯ ТРУД ЗА УЧИТЕЛИТЕ
12370 Създадено: 2024-10-12
Не връщайте куче МАУСИ на насилника Тодор Чолаков от град Пловдив!
908 Създадено: 2024-11-01
За отстраняване на Зорница Ангелова от ръководството на 22 СЕУ София
805 Създадено: 2024-11-08
Петиция в подкрепа на проф. д-р Андрей Захариев за възстановяване на работа след незаконно уволнение в Стопанска академия "Д.А.Ценов"!
660 Създадено: 2024-11-09
Cпешно! Отворено писмо за хуманитарна виза за дисидента Абдулрахман ал-Халиди
1328 Създадено: 2024-10-25
Свобода на словото, свобода на творчеството - не на агресията пред Народния театър "Иван Вазов"
430 Създадено: 2024-11-08
ПОДПИСКА ЗА СПИРАНЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
635 Създадено: 2024-10-29
ВЪН пиесата "Оръжията и човекът" от Народния театър!
1485 Създадено: 2024-09-30
За връщане на старите правила в ТЕЛК комисиите! За не спиране пенсионните и социални плащания на хора, спазили три месечния предварителен срок за подаване на документи!
484 Създадено: 2024-10-24
Опазване на територията на Природен парк „Сините камъни“ и възражение срещу намаляване на площта му
275 Създадено: 2024-11-26
Да спасим "Център,"Неогенезис"!
275 Създадено: 2024-11-20
ПЕТИЦИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА Г-Н ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ОТ ДЛЪЖНОСТ ДИРЕКТОР НА ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ - ГР. СОФИЯ
214 Създадено: 2024-11-22
Община Аксаково да постави "легнали полицаи" пред пешеходните пътеки
152 Създадено: 2024-11-06
Оставка на Васил Василев - Директор на Народен театър "Иван Вазов"
2654 Създадено: 2023-04-04
Петиция против изграждане на социален дом за резидентни грижи за пълнолетни лица с интелектуални затруднения!
102 Създадено: 2024-11-20
Запазване предназначението на Мотопистата и околния имот за "градски спортен комплекс" и за това мястото да се облагороди за спорт и отдих.
102 Създадено: 2024-11-10