Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post

Гост

#481 Атакували го агенти на ДС???

2016-06-22 07:04

Митрополит Николай: Атакуват ме агенти на ДС

Четете  в 

http://www.marica.bg/

Да беееее!Атакуват го злобата  и ненависта му към хората!!!!Агентите ли го накараха да изгони Щерьо и да притиска о.Тодор?Еееееее,нахалството и демагогията му нямат граници!!!!!

Отговори

Гост

#482 Re: Атакували го агенти на ДС???

2016-06-22 07:10:13

#481: - Атакували го агенти на ДС??? 

Хаха! " Всички атаки срещу мен бяха и са инспирирани от бивши агенти на бившата Държавна сигурност."

Тоя жертва ли иска да се изкара,а?Леле,леле!Как може !!!Още повече се показва колко е нагъл и подъл!!!!!!!!!

Гост

#494 Re: Атакували го агенти на ДС???

2016-06-22 13:36:00

Щом смята, че той е Църквата, значи нападащите не са Църква. Но не е прав. И народа Божий е част от Църквата. А глас народен, глас Божий. Ще се наложи да ходи "да ръководи" в някой далечен манастир по непригодност. Навсякъде, където ходи скандали и все другите виновни. Християнина има смирение и себе си вижда виновен за всичко. Да обясни защо слага за архиерейски наместник човек на ДС, като смята, че ДС преследва Църквата. Не ме гледай какво правя, слушай ме какви ги приказвам.

Vasil Vasilev

#505 Re: Атакували го агенти на ДС???

2016-06-22 19:35:49

" Всички атаки срещу мен бяха и са инспирирани от бивши агенти на бившата Държавна сигурност."
Защо тогава назначихте агент на Държавна сигурност за архиерейски наместник в Асеновград. Нещо повече - назначихте сина му (с почти никакъв стаж) в най-посещаваната църква в града. Тезата да се учи също не пасва. Къде по-добре да се учи, от църквата където служи баща му - "Св. Никола". Кой да го обучи по-добре от собствения му баща. Защо се подиграхте с о.Тодор като назначихте трети свещеник в рибната църква под предтекст, че обявяването му за почетен гражданин на Асеновград ще увеличи ангажиментите му. Та нали и о.Йордан има същите ангажименти плюс архиерейски наместник в Асеновград и туроператорска дейност. По тази логика в църквата "Св. Никола" би трябвало да има 5 свещеника. Защо изгонихте християнин от храма, обвинявайки го в лъжа, която обаче, по думите на Вашия протосингел, се оказа истина. Защо размахахте заплашително пръст на християните в храма. Това къде го научихте - в Българската Православна Църква или в Москва. Защо Ви е страх да се срещнете очи в очи с миряните,подкрепящи о.Тодор, а ги наричате агенти на ДС. Трябва да Ви уверя, че те заедно с о.Тодор са сред най-уважаваните граждани на Асеновград. Не ми се ще да правя заключения, но Вие или сте жестоко подведен и продължавате да бъдете подвеждан, или ви е обладал дявола и сипете лъжи след лъжи, нещо недопустимо за сана, който имате.